joi, 22 octombrie 2009

Depresia has a mind of its own



Ar trebui sa incep sa mai scriu si cate ceva pe aici dar nu-mi vine, sincer...Sunt in mijlocul unei depresii de zile mari de ceva timp incoa'. Nu stiu sa ies din ea, nu stiu cum am intrat in ea sau ea in mine si nu stiu daca o sa mai iasa din mine. Am tot amanat scrisul de frica sa nu infectez pagina de blog dar...fuck it! azi mi-am zis ca tre' sa sufere si ea. sa vaza, draga, cum e sa nu-ti vina sa faci nimic, sa te simti mai mult sau mai putin ca un freak cand dupa zile si nopti (ma gandesc la tineee, doar la tine ma gandesc) de stat in casa, mai iesi si tu putin in lume sa socializezi, sa te mai vezi cu un prieten drag, sa crezi ca te mai saluta un cunoscut cand defapt el a salut o alta persoana cu care are mai multe in comun (sau e la gandul ca poate o fute) decat cu tine si sa te simti putin ridicol in aceasta pozitie dar sa-ti spui "ehhh, lasa e doar una din zilele alea. o sa treaca". Iti vine sa dai cadoo noru' cu tot cu furtuna si ploaie primei persoane pe care o vezi pe strada (poate la el coafura rezista) "Ia mai fa si tu pneumonie ca eu am facut destul. "(oricum n-o sa mi se faca mila de ala pentru ca...in fact, i really don't like people)
Nici indreptatul parului nu-mi mai da o senzatie de bine...Si tot zic ca maine dimineata nu o sa ma mai tarasc din pat dar si "maine" asta e tot un cacat zi (a shitty day).
Vreo couple of days ago am vazut Whatever Works (nu sunt fana Woody Allen desi ii recunosc valoarea si aportul pe care l-a adus cinematografie, mai mult fana filme punct) si am zis sa incerc sa ma las in voia destinului. Inca nu s-a intamplat asta deoarece control freak-ul si lista de criterii din mine urla ca e "dreptul lor" sa ma conduca dar promit ca am sa incerc sa ma arunc de la etaj ca sa cad peste vreun tip si ala sa ma invite in oras (prin fata blocului nu trec decat vecinii mei dar cine stie...maybe someday I'll get lucky) sau ca o sa incerc varianta cu arta si sa ajung sa impart patul cu doi barbati deodata sau sa-mi dau posibilitatea de a incerca si o alta orientare sexuala (sper doar sa nu ajung vreo iubitoare prea mare de animale, d'ale curtii, ca atunci in orele de amor intens nu o sa mai aud decat "Beeee" sau "Muuuu") =))))