sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Na! ca nu mai vin! De-ai naibii!


Revin  in 7 Aprilie 2011 la Bucuresti@ SilverChurch si iata si un mesaj plin de scuze, pareri de rau si alte alea...


Hurts “Oameni minunati din România! Ne pare foarte rău. Sometimes some things are out of the reaches of control. Ever since we decided to come to beautiful Bucharesti to film our first video, you have been in our hearts. And we have always wanted to come back and say thank you. We never wanted to let you down. We will make it up to you in April, we promise. Dragostea…”

Restul il gasiti pe site-ul asa http://hurtsromania.wordpress.com/  unde fanii Hurts ii evoca si invoca, le ling si pupa postere cu cei 2, ii ridica pana-n ceruri cu alese cuvinte. Foarte bine, zic eu, ca trebuie sa ai un hobby in viata. Unii cu aurolac, altii cu fimo, ceilalti cu bautura (am auzit recent, intr-o emisiune, spunandu-i-se "substanta periculoasa". m-a facut sa rad dar am tinut in sinea-mi) dar cei mai multi cu televizorul.
"Nu va suparati, va plac televizorul? Si daca da, il consumati cu moderatie, inghitituri mici si mestecat des?"
P.S. eu ma bucur de toamna, de cafele, de galben-aramiu in pomi, in expresii faciale, in culori roscate prin plete -  (is the new trend this and the next year), de tricot, piele intoarsa, beige, grej, camel, alb prafuit, pudrat, perle, matase, dantela, parfumuri in ml putini, ceaiuri, carti, mare (care nu a fost niciodata atat de relaxata in sezonul de dupa sezonul estival :) ), de placinta cu praz (cu foi de casa - mi-a facut extrem de dor de bunica mea....),... de asteptari in fata Garii pe o banca, eu boema - ca o "feti", el mirosind suav a alcool, pipi... neras, nespalat, cu ochii atintiti la pachetul meu de tigari, eu citind si asteptand un ceas sa se faca de 14.50, ea cu o cutie de carton, mare si goala, taraind-o, atragandu-si mii de fanii cu ochi "inchisi" si vorbe "incurajatoare". Eu "Domnisoara, aveti nevoie de ajutor?" Ea : AAAAAAAAAAAAA!!!!!! in imbratisari am sfarsit si-n ochi se incalzeau multe! 
Cine a spus ca viata din Constanta nu poate trece drept o viata boema, simpla, vesela, vie si cu vointa?

Brasov
Sibiu
Cu astea fiind spuse, io mai bag o bucata sau doua de placinta si ma retrag in chateau-rile mele! Doar urmeaza o dupa-amiaza tomnatica de duminica si trebe relaxare la 2 "feti", dom'le!