duminică, 11 martie 2012

In sir indian nu face bine :)

    Am sa incep cu trei saptamani in urma, pe cand asteptam sa-mi bata un aer cald de primavara peste nas, sa-mi curga lacrimile asteniei nevoite. Retraiesc zilele in care dormeam cu o ora in plus..(astazi 29.03 : de trei zile dorm cu 4 ore mai putin, insa acum 3 saptamani, insumat dormeam 21 de ore(limbaj de analfabet dormeam cu o ora in plus, which means)- un calcul minor..pffffuuu...cat timp necesar).
 So.."Astazi, 5 martie 2012, la ora 17.00, planeta Marte, planeta Pamant si Soarele s-au aliniat. Si cum aceste evenimente nu se manifesta doar in cosmos, aici, pe Pamant, unde oxigenul este un rau necesar, evenimentele au fost si ele pretioase, ca si un cadou neasteptat...O zi plina de declaratii cu caracter sexual,raspicat si fortat, cu acordionisti in troleibuz, domni care vindeau fluiere cu 10 Ron/bucata tot in mijlocul de transport, labagii profanand actul masturbarii si murdarind  exibitionismul intr-un mod decadent in spatele blocului,si a caror placere cerea vizualizare acuta. Si in sfarsit, ziua in care Radio Guerrilla se auzea pe frecventa..Asa-i la Constanta, 2 luni iarna si 2 luni vara traim in ignoranta si mutenie..aparatul se uita la tine, tu la el, el nimic, tu incepi sa numeri zilele, el...nimic...
    Intr-o alta ordine de idei, oamenii te privesc ciudat cand le dezvalui ultima descoperire facuta in materie de romane-document, (intr-o vineri seara, cand corvoada datului jos din pat inseamna febra musculara, butonam noul televizor cu suspendare improvizata), se uita sasiu cand relatezi ultimile barfe mondene inutile pe care le-ai ratat din cauza unui program greoi la facultate (Farmacia mi-a distrus noptile albe si euforia simturilor, vizual si auditiv).Incerc din rasputeri sa-mi restabilesc un echilibru. Bine ca m-am apucat de diete,posturi si pastile de slabit (ahh..cat de superficial suna :))"
   Ultimile 3 zile : relatari : Femeia in rosu este delicios de captivanta. Henry Miller reintra in viata mea in stilul sexual si masochist caracteristic, ca si celalalt long-lusted flesh and blood friend. am in sfarsit parte de un partener "pacatos-capatos" (cat patos e in discutiile noastre..ahhh,i've missed that), incep testele...probabil ca am sa si scriu reactii redox in spatele tejghelii.hah! revoltator! sa lasam frustratului cei al frustratului. :)
Va doresc un weekend MI-NU-NAT si LBD (ca mi-a adus aminte frati-miu de cool-word-ul asta :P)

 Un Amour de Swann