sâmbătă, 2 ianuarie 2010

GoodFuckingVibe-ul 2010 sau GoodVibe reloaded



S-a terminat si imputitul si deprimantul asta de 2009!!! Azi e prima zi de 2010 pe care am sarbatorit-o cu o masa mare asa de peste si curcan si mi-a reusit si primul meu chec aperitiv!! I'm HAPPY! O masa cu frate si bunica deoarece "domnul Tiriac" si nevasta au sarbatorit anul acest Revelionul la munte!
Despre noaptea de Revelion nu pot relata prea multe deoarece am facut in asa fel incat sa mi se rupa filmul pana la ora 0:00 si sa ma trezesc abia in taxi pe la 5.30 :D...in principiu, a fost bine, a fost fun , m-am bucurat ca am scapat de 2009, ca am ras pana la lacrimi si ca am urat tuturor chestii din suflet,am impartit sanatate si multe alte treburi super-pizda!
Anul asta simt un GoodFuckingVibe (GFV), o sa bata cu mult la cur goodvibe-ul din 2008. Ma asteapta o serie de examene si recuperari la master prin ianuarie, o dizertatie in martie, poate o revedere a Parisului, inca un Paste plin de bombe calorice si ragaiala din plin, o zi de nastere (mai multe zile de nastere), o vara plina de mult bronz (sper), un morman de carti ce astepata sa fie citite/terminate/sfarsite, o alta calatorie in an foreign country, un alt craciun si poate un job career in the big city pana la finele anului.
Ce vroiam de fapt sa las scris pe aici era o lista a tuturor lucrurilor ce as dori sa mi se serveasca de la anul acesta.

1.cel mai mult si mai mult, mi-ar dori sa vina job-ul mult asteptat in the big city si bineinteles mutarea si coplesitoarea capitala sa simt cum se rasfrange in mine.

2.party-uri cu mult-mult dans si beutura

3.citit cel putin 5 carti (beletristica)pana in vara + alte 3 de publicitate

4.sa fac mai mult sport

5.sa primesc cadou iPodshuffle

6.sa am o dizertatie usoara si mult apreciata

7.sa vina primavara sa ma duc sa ma plimb si sa citesc prin parc

8.sa merg la teatru, opera, balet

9.sa vad filme

10.sa ascult din ce in ce mai multa muzica

11.sa beau o sticla de vodka singura fara sa ma fac pula si praf

12.sa-mi cumpar Femme Individuele montBlanc si Hermes Kelly Caleche

13.sa fiu sanatoasa si sa am o familie sanatoasa+ o bunica sanatoasa si mai bine dispusa

14.sa nu stearga prietenia

15.sa fiu selectata pentru scoalaadc.ro si la iqadskadett

16.sa rad mai mult mai mult

17.sa fiu mai putin melancolica si sa nu-mi mai vina sa plang din orice chestie mai feelingoasa

18.sa petrec si eu un weekend la Lepsa cu familionul

19.sa nu ma mai frece astia ai mei cu vorbe legate de maritis

20.sa ma bucur de un picnic autentic in parc si de o ninsoare pe scari la Muzeul de Arta cu o cana de tuica fiarta si cu o patura infasurata.

ehhh...cam asta ar fi mini-lista din care sper sa ma pot bucura de toate cele mentionate mai sus. Va doresc un an nou fericit, cu multe treburi LBD, sa fiti veseli mereu!!!!! May u all smile every day!!