joi, 25 martie 2010

Cand toate se intampla cu un rost


Pai si cand se intampla cu un rost??

Cand incepi sa-ti dai seama ca nu te-ai chinuit degeaba sa faci o baza de date cu agentii de publicitate din orasul in care a venit primavara si cand le dai mailuri pentru a obtine un intership la ei acolo si ei te invita la o discutie. Cand realizezi ca niciun interviu nu tine 1 h si jumatate si pleci de acolo cu satisfactia ca defapt stii mai multe decat angajatorii. Cand te simti descurajata ca aia de la intership nu-ti asigura nici transport si nici nu-ti dau un minim de care sa te bucuri. Cand ti se raspunde la cate un mail de la vreun corporate si te anunta ca momentan nu sunt posturi pentru un incepator dar ca existi ca si materie fizica in baza lor de date. Cand prietenii zici ca te-au uitat dar te trezesti la un suc cu cate unul care iti da solutii incurajatoare. Cand ai crezut ca frigul ti-a garbovit oasele peste noapte dar a doua zi nu-ti vine a crede ochilor cum soarele a facut sa se nasca ca o explozie de flori si iarba din trupul tau.

"Men are not nice guys..."

Nu ma mai inteleg cu filmele. Nu mai am rabdare sa le ascult, sa privesc imaginile zbantuindu-se pe ecran, sa descopar muzica de pe fundal. Simt ca ma indepartez de lumea in care odinioara ma ascundeam. Celelalte eu-ri sunt astenice. In ce ne transformam vietuitoarele mine-lui?

"M-am gandit. Ne despartim."

Cam de cate ori am auzit-o??? de cate ori am ras? de cate ori am stiut ca plictiseala zace intre mine, intre tine, intre vantul care sufla sa ne trezeasca? nici de data asta nu mai stiu cat e adevar, cat e minciuna, cat e salbatica zvarcoleala a sufletului? de asteptat nu astept, de sperat am invatat sa nu mai cred, de iubit n-am mai iubit decat cu mainile, cu piele, cu zambetul, cu ochii, cu buzele, cu parul...altfel nu mai stiu si nu cred ca am stiut vreodata... stau in strada, cu soarele arzandu-mi scalpul, cu praful prin firele de par, cu gura intredeschisa asteptand sa ma fac scrum si lumina.

pe cand toate astea se intamplau cu un rost