miercuri, 3 iulie 2013

Vintage in my eyes

   http://3.bp.blogspot.com/-C5G0Ix-TSjY/Ucrn81sZFII/AAAAAAAAkmM/Eab4BTQaoYA/s1600/178a.jpg


Rochie din brocart ivoire anii' 50
Sursa : VintageWardrobe

      Incercarea disperata de a gasi un subiect demn de postat, a esuat..."Thoughts don't come went you need them".Asa ca mi-am aprins o tigara, trecand pe langa tv am tras cu ochiul la cateva headlines-uri ..."Ne pregatim sa sarbatorim 4 iulie,nu in America, ci aici la Bucuresti,ne anunta Ponta, Egiptul in punctul de a porni un razboi civil,Nelson Mandela in stare critica."Pana aici nimic ce ar putea sa ma ajute...
 
   Am ezitat pret de cateva minute daca sa reimprospatez lista de bloguri cu haine vintage, lucru care a mai fost postat si de alte site-uri sau publicatii de fashion dar m-am gandit "what the hell?", in ultimul timp chiar am facut rasfoit pagini intregi cu hainute diafane,am deschis cufere pline cu minunatii, am trecut in revista pantofi , rochite retro, sacouri si accesorii unicat la preturi incredibil de mici si as putea sa le impartasesc aici. Este imposibil sa nu te uite Dumnezeu in fata monitorului cand ti se dezvaluie o astfel de lume :)

   Am facut un  research si o triere si  iata cateva bloguri romanesti de unde iti poti achizitiona produse vintage. Stocul este reinnoit in permanenta .Sigur vei gasi ceva pe gustul tau.
Spor la cumparaturi!

Vintage Wardrobe
 
Le fabuleux magasin de Mireille

Lady Vintage

The New Wardrobe

http://pixaliashop.blogspot.ro/

True Vintage

Genti vintage

I Am Vintage

Irina Balerina

Mary's Vintage Boutique

Mansarda victoriana

Sipetul din odaie

Les Brocantes