miercuri, 28 decembrie 2011

Coeur de pirate - Adieu (clip officiel)



Givenchy Couture Spring Oscar 2011 The one and only Cate Blanchett




Best Dressed Award
When Cate Blanchett stepped on the red carpet at the 2011 Oscars tonight the competition for Best Dressed ended.
This is why I love Cate Blanchett; she glided down the red carpet wearing Givenchy Spring 2011 Couture gown looking sensational.
No one has even come close to matching this type of perfection tonight.
Her pleated lilac chiffon gown is embroidered with pearls details. I love the yellow as a contrasting colour.
Cate’s super short boyish crop has grown out. I much prefer this length as it’s more feminine.
Van Cleef & Arpels jewels completed her look.
If I was an actress on this red carpet I would grab my coat and go home.

Credit: Style.com & Getty

Into the past, walking all days forward!

click on the title
    Precum lupul deghizat in oaie, asa si 2012 sa fie deghizat de-a-ntregul in goodvibe-ul, serenity now-ul, ignorance is bliss-ul al anului 2008!
Un 2012 cu "sa va mearga din plin",stralucind de "atitutinea impertinentei". HaPPy New YeaRS EvE!!! ca mai e putin si ne vom imbata si vom dansa si ne vom pupa cu necunoscuti iar necunoscutii se vor pupa cu noi, si-om face o alta petrecere Nnoi cu voi sau Eei cu noi, Vvoi cu ei whatever you like it :)

   Intr-o alta ordine de idei, tata sau al doilea Horica (pt ca primul am decis, este Horia Varlan si impreuna au o poza) a extras de pe linia mostenirilor feminine, un obicei strabun...comunicarea cu florile de pe balcon (nu detinem gradini suspendate si nici casa pe pamant cu back-frontyard, asa ca ne-am gandit ca le-ar fi bine si intr-o homemade sera). Astazi, tata catre un soi de cactus cu flori rosii in varf, un fel de sora vitrega a Craciunitei, ii striga : "Ho,nebuno! Ai de gand sa spargi tavanul?".Era clar, traditia si obsesiile de pe linia feminina transmise de la bunica, au deviat nitel. Mi-am zis ca era timpul sa-mi spal parul imbibat cu mirosul Craciunului, al rudelor si al celor 400 de sarmale necantate cu song-uri specifice de nunta. Obiceiul ne spune ca daca nunta este sambata, sarmalele de ruleaza de joi seara, in cazul acesta joi, dupa ore petrecute la stilist, am inotat in amestecul de carne tocata...

   Nu inteleg! De ce avem portocale si banane in cosul cu fructe de Craciun? What's this? De unde ideea de promotie la fructe exotice? Si de ce ai mei se uita in alte cosuri de cumparaturi? Ce, mancam la fel? Ce s-a intamplat cu merele si colacii ce sa dadeau la colindatori? Dar in ce tara ne aflam, because last time I'd checked we were still living in small f..king Constanta...

   Destainuire: mi-e dor de Hang Out, Fish si Doors de rit vechi.Mi-e dor de o iarna inzapezita, lunga si grea, cu scoli inchise si ore intregi petrecute in baruri pline de fum,miros de vin fierb, de oameni noi. The Secret will provide me all that because thoughts become things! Un creier spalat cu the secret este un creier cu noi intentii, noi ganduri, noi actiuni constiente sau inconstiente :)