sâmbătă, 8 decembrie 2012

Oh,Santa,please,please,pliz,pliz,pliz,pliz,pliz,pliz,pliz

http://whatwedoissecret.org/madebyblog/page/6/

http://www.parfumsraffy.com/info/juliette-has-a-gun.html

Baccarat Collection a.k.a 6800 $

This one is a "Dear Santa" for my best friend
http://www.tomford.com/#/en/beauty/womens-fragrance/womens-fragrance?styleNumber=T006-01-00011&variantID=T006-01-0001&displayAll=undefined

http://viktor-rolf-parfums.com/en_WW/#/product/flowerbomb/fragrances/eau-de-parfum

 
http://www.vancleefarpels.com/ww/en/

  http://www.vancleefarpels.com/ww/en/

http://www.chloe.com/#/collections/fragrance/chloe/en

http://byredo.com/

http://www.penhaligons.com/shop/fragrance/artemisia-eau-de-parfum-100ml-496881.html

Iertare

E iarna celui de-al treilea an pe care il petrecem impreuna.Nu am apucat sa-i urez "la multi ani",sa-i cumpar tort si nici timp nu am gasit sa-i organizez o petrecere-surpriza.Poate la anul.Simte ca l-am ignorat si de aceea se abtine vehement sa ma primeasca,sa ma priveasca. Intr-un colt umbrit,sta aseazat pe un scaun,ma asculta,linistit parand nepasator. Imi cunoaste prea bine regretele.Intelege ca nu am bani,resurse sau sperante. Sperante ca ce? Ca ma v-a ierta? Ca ma v-a suporta inca pe atat dar doar daca ma hotarasc eu sa continuam aceasta poveste...Nu se mai gandeste demult la treaba asta, ci pur si simplu asteapta sa-si continue existenta chiar daca aceasta existenta s-a transformat intr-o atingere trimestriala. Si totusi astazi m-am hotarat sa-i daruiesc un pasaj.Astazi m-am reintalnit cu o mai veche dragoste. Am alergat intr-un suflet la el sa o impartasesc. "Vrei sa vorbim despre parfumuri?!Pe ce lume traisti tu?"Tacere....Nu l-am infruntat asa cum se intampla la un moment dat in pragul existentei noastre. Am revenit la sentimente mai bune,am realizat ca nu-i usor sa nu simti pamant sub picioare 6 luni de zile,sa nu poti auzi vocea celui drag...A inteles ca pot sa-i spun "te iubesc" doar printr-un gest sau o privire. I-am aratat pagina si l-am lasat decida singur: "Azi este bine sa ai cel putin 8 parfumuri : 2 de semnatura, 4 pentru a varia de-a lungul sezoanelor sau ocaziilor,unul, infidelitate majora pentru un mesaj original si un parfum nebunie,pura erezie.Aceasta reflecta cele 8 fatete ale personalitatii feminine si sunt o cheie in construirea misterului pentru un joc al seductiei."

                                                                                                                                        Octavian Coifan 

 http://octaviancoifan.blogspot.ro/p/parfumul.html 

A ridicat privirea de pe foaie si mi-a zambit incins...:"Data viitoare te astept cu o recenzie asupra ultimileor filme vazute"  
                                                                                                                               To my blog with love

Source : http://octaviancoifan.blogspot.ro/