joi, 26 ianuarie 2012

We l.o.v.e the shirt but not the character with live butterflies from South America

Look-ul zilei: Iulia Albu, intr-o camasa purtata cu spatele in fata.

16 Decembrie 2010

Prima aparitie

  "Soţia designerului de încălţăminte Mihai Albu nu este o prezenţă constantă la evenimentele mondene. Atunci când acceptă să participe la astfel de acţiuni însă, Iulia este o apariţie unicat. 

Vedeta este adepta unui stil vestimentar nonconformist şi nu o interesează ce spun oamenii despre ea. La evenimentul de ieri, de lansare a cosmeticelor „Mac" în România, Iulia şi-a făcut apariţia purtând o cămaşă albă, cu spatele în faţă. Vedeta a acaparat atenţia tuturor celor prezenţi la acea oră în Băneasa Shopping Center, cu îndrăzneala ei. „Este o cămaşă «Amalia pentru Iulia Albu». Momentan nu veţi găsi asemenea cămăşi pe piaţă, decât abia de anul viitor. Aşa este modelul, nu am îmbrăcat-o eu greşit", ne-a declarat Iulia Albu.  Pe manşetele cămăşii cu pricina sunt inscripţionate iniţialele vedetei, „I. A.", pentru a nu exista nici o îndoială asupra faptului că este o creaţie făcută special pentru ea." 

Sursa : Click.ro

 

Apoi apare declaratia

"Nu port mai mult de o dată o ţinută!.Eu în permanenţă îmi caut un look nou, inedit. A durat ceva până am ajuns la această variantă, însă cred că mă reprezintă cel mai bine. Este un fel de reinterpretare a unui look care a mai existat prin anii '20 şi care se numeste Flappers," a declarat Iulia pentru perfecte.ro. Soţul Iuliei nu a fost tocmai încântat de schimbarea sa. Acesta a mărturisit că şi-ar machia doar manechinele în acest stil." 07.01.2011  

Cand colo, ea apare asa de 1 an de zile.Ce sa intelegem?

 A doua aparitie : 

Catalin Maruta HappyHour

25 Ianuarie 2012 

Notice the same shirt??? Eh, acum unde iti caut eu credibilitatea???E greu sa fii vedeta si sa ai si evidenta celor declarate la indemana...nu?