joi, 26 noiembrie 2009

Una, doua, trei....douazeci si cinci...



Una bucata umbreluta scapata in ceasca cu cafea, luata inainte de pe podeaua barului (mai precis, de sub o masa) apoi un bucata pai scapat si el la randul lui in acceasi ceasca de cafea (de data asta...doar de data asta), un Love Happens care s-a lasat cu aplauze atat in film cat si in sala de cinema :))), un invatat Reli sa patineze la un actually patinoar, un bucata Alexandra ce s-a desprins de pe marginea patinoarului si s-a avantat in mijlocul alb, inghetat si necuratat a suprafetei alumecoase! cu viteza chiar! (un ihhhhhaaaaa pentru mine :D), o mica sesiune de caraoche in masina la the future priest friend ("imparatul" Cosmin) pe so80's romanesti, o dorinta arzatoare de a manca de Mc dar din cauza unor probleme de ordin tehnic, deschiderea restaurantului si servirea clientilor era posibila abia la orele 7.oo ale diminetii, insa am reusit sa potolim foamea la un relly&hot..
Usturoiul din souvlaki a pus capac serii si a adus nitzica somn iar spiritele noastre au facut aripi impartindu-se iluzoriu in apartamente. Noapte buna, vise placute, purecii (imperiali) sa va sarute...

P.S. contactata telefonic am aflat de atata dragoste imprejmuita cu dor...alegerea e interiorizata, din inconstient vin marile inspiratii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu